30 Ιαν 2014

Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014 στο πλαίσιο του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, συνοδευόμενοι από όλο το διδακτικό προσωπικό του σχολείου μας παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιεροθέου.

26 Ιαν 2014

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς,
η ενημέρωσή σας για την πρόοδο και συμπεριφορά των μαθητών το μήνα Φεβρουάριο θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 10 έως και Παρασκευή 14 του μήνα. 
Για τις ακριβείς ημέρες και ώρες θα ενημερωθείτε σύντομα με νέας μας ανακοίνωση.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

24 Ιαν 2014

Ανακοίνωση για την εορτή των Τριών Ιεραρχών

3 ierarxesΑγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014, εορτή των Τριών Ιεραρχών, δεν θα γίνουν μαθήματα.
Οι μαθητές μόνο της ΣΤ΄ τάξης θα προσέλθουν στο σχολείο στις 08:30 και συνοδευόμενοι από όλο το διδακτικό προσωπικό του σχολείου θα παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιεροθέου. Μετά τη λήξη της Θείας Λειτουργίας, περίπου στις 10:00, θα επιστρέψουν στο σχολείο και στη συνέχεια θα αποχωρήσουν.
Παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών από το σχολείο.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

21 Ιαν 2014

Επίσκεψη των μαθητών της Ε΄ τάξης στο Πλανητάριο

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου οι μαθητές της Ε΄ τάξης επισκέφτηκαν το Ίδρυμα Ευγενίδου (Πλανητάριο), και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση με θέμα και τίτλο «Εξέλιξη». 
Η παράσταση αυτή ταξιδεύει τους θεατές σ' ολόκληρο το Σύμπαν. Πρόκειται για μια σπονδυλωτή 40λεπτη παράσταση με πέντε ενότητες που αφηγούνται την συναρπαστική ιστορία του Σύμπαντος, των Άστρων, του Πλανήτη μας, των Έμβιων οργανισμών που φιλοξενεί, αλλά και του Ανθρώπινου Πολιτισμού μας. 
Στην διάρκεια της παράστασης οι μαθητές διαπίστωσαν ότι το Σύμπαν, αλλά και όλα όσα εμπεριέχει, δεν είναι σταθερό, αιώνιο και αμετάβλητο. Αντίθετα εξελίσσεται συνεχώς από τότε που «γεννήθηκε», πριν από περίπου 13,7 δισεκατομμύρια χρόνια, με αποτέλεσμα την δημιουργία νέων άστρων, νέων πλανητών και νέων ειδών ζωής, που στην περίπτωση του δικού μας πλανήτη οδήγησε στην εξελικτική πορεία του ανθρώπου και του πολιτισμού του.

19 Ιαν 2014

Προγραμματισμός διδακτικών επισκέψεων Β΄ τριμήνου

Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, κατά τη διάρκεια του B΄τριμήνου θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω διδακτικές επισκέψεις:
Α/Α

      ΤΑΞΕΙΣ

ΗΜΕΡΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΤΟΠΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ
1
Α,Β,Γ,Δ,Ε,ΣΤ
Πέμπτη
19/12/2013
Κινηματογράφος "ΟΣΚΑΡ":
"Οι Κρουντς"
2
Ε1, Ε2

Τρίτη

21/01/2014
'Ιδρυμα Ευγενίδου-Πλανητάριο: «Εξέλιξη»
3
ΣΤ1, ΣΤ2

Τετάρτη

19/02/2014
Μουσείο Τηλεπικοινωνιών
του ΟΤΕ
4
Α,Β,Γ,Δ,Ε,ΣΤ

Παρασκευή

21/02/2014
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο:       "Ως την άκρη του ονείρου"
5
Γ1, Γ2

Τετάρτη

26/02/2014
Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμικής




16 Ιαν 2014

Ανακοίνωση για τον εορτασμό του Αγίου Αντωνίου

Αγαπητοί γονείς, 
σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 το σχολείο μας  θα είναι κλειστό λόγω του εορτασμού  του Αγίου Αντωνίου, Πολιούχου του Περιστερίου.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

14 Ιαν 2014

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Διδασκόντων

Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014, σε ένα πολύ ζεστό κλίμα, κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας. 
Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Τηλέμαχος Κουντούρης, αφού ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία, μοίρασε τα κομμάτια με τη βοήθεια του Υποδιευθυντή κ. Γιάννη Ναλμπάντη. Το φλουρί κέρδισε η δασκάλα της τάξης Δ2 κ. Μαρία Παπαγεωργίου. Της ευχόμαστε πάντα επιτυχίες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

9 Ιαν 2014

Μικροί...ζαχαροπλάστες


Οι μαθητές της Γ΄ τάξης με την καθοδήγηση των δασκάλων τους κ.κ. Φωτεινής Παληκαρίδου και Σοφίας Απολλωνάτου, λίγες μέρες πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, έφτιαξαν στις τάξεις τους χριστουγεννιάτικα κουλουράκια. Ετοίμασαν τη ζύμη, έπλασαν τα κουλουράκια και στη συνέχεια τα έψησαν με τη βοήθεια της κ. Μαριάννας, υπεύθυνης του κυλικείου του σχολείου μας, σκορπίζοντας όμορφες χριστουγεννιάτικες μυρωδιές σε όλο το σχολείο.
Έστω και με καθυστέρηση, οφείλουμε να συγχαρούμε τη Γ΄ τάξη για την όμορφη αυτή πρωτοβουλία. 

 

Online Game Rental
Online Game Rental