22 Ιουν 2014

Ανακοίνωση για τη λειτουργία του σχολείου

Αγαπητοί γονείς, 
σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο θα παραμείνει κλειστό από 23 Ιουνίου έως και 31 Αυγούστου 2014, λόγω των θερινών διακοπών.
Καλό και ευχάριστο καλοκαίρι σε όλους!


Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

9 Ιουν 2014

Ανακοίνωση για τη λήξη των μαθημάτων την Παρασκευή 13-06-2014


Αγαπητοί γονείς, 
Η Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014, είναι η τελευταία μέρα της σχολικής χρονιάς 2013-2014.
Από 08:15 έως 10:00 σας περιμένουμε όλους, μαθητές και γονείς στο Σχολείο μας, για να ανταλλάξουμε ευχές και να σας δώσουμε τη βαθμολογία του Γ΄ τριμήνου και τον Τίτλο Προόδου.
Οι γονείς των μαθητών που έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα ΕΥΖΗΝ θα παραλάβουν και την Ατομική Αναφορά Ανάπτυξης, Διατροφής και Φυσικής Κατάστασης του παιδιού τους.
Τέλος, οι γονείς των μαθητών που το σχολικό έτος 2014-2015 θα φοιτήσουν στην Δ΄ και Ε΄ τάξη θα παραλάβουν και το νέο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.), το οποίο θα πρέπει να προσκομίσουν στο σχολείο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2014, συμπληρωμένο από τον Παιδίατρο.

Δεχτείτε τις καλύτερες ευχές όλων μας για ένα χαρούμενο και ξεκούραστο καλοκαίρι.

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου

7 Ιουν 2014

Επίσκεψη των μαθητών του 32ου Νηπιαγωγείου στο σχολείο μας

Την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 επισκέφτηκαν το σχολείο μας οι μαθητές του 32ου Νηπιαγωγείου Περιστερίου.
Τα παιδιά υποδέχτηκε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Τηλέμαχος Κουντούρης και στη συνέχεια ξεναγήθηκαν από τις δασκάλες τους στους χώρους του σχολείου στο οποίο θα φοιτούν από το Σεπτέμβρη.
Είχαν όμως την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και πώς γίνεται το μάθημα στην Α΄ τάξη όπου τα υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και χαρά οι μαθητές της με τις δασκάλες τους κ.κ. Εύη Ηλία και Ειρήνη Μπαντζή.
Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου απόλαυσαν την επίσκεψη, καθώς και το κέρασμα που τους πρόσφερε το σχολείο μας, και θέλουμε να πιστεύουμε ότι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ευχαριστούμε θερμά την Προϊσταμένη του 32ου Νηπιαγωγείου Περιστερίου κ. Γεωργία Ασημακοπούλου, καθώς και τις συναδέλφους Νηπιαγωγούς για την πολύ καλή συνεργασία.

6 Ιουν 2014

Ανακοίνωση για την αργία του Αγίου Πνεύματος τη Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Αγαπητοί γονείς, 
σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014 το σχολείο θα παραμείνει κλειστό λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

5 Ιουν 2014

Γιορτή λήξης 2013-2014

Την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014,  στις 8:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η γιορτή λήξης με την παρουσίαση της παράστασης "ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΟ" από όλους τους μαθητές του σχολείου μας, την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες γονείς, παππούδες και γιαγιάδες που πλημμύρισαν το προαύλιο.
Ταυτόχρονα στο ισόγειο του σχολείου λειτούργησε μια πολύ όμορφη Έκθεση  Εικαστικών με ατομικά και ομαδικά έργα των μαθητών μας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Διευθυντή του Σχολείου κ. Τηλέμαχου Κουντούρη ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: "Για το σχολείο μας και η φετινή χρονιά ήταν πολύ δημιουργική και γόνιμη, γιατί πέρα από τη διδασκαλία των καθιερωμένων μαθημάτων δόθηκε στους μαθητές η ευκαιρία μέσα από δεκάδες προγράμματα και καινοτόμες δράσεις να καλλιεργήσουν τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά τους".
Ακολούθησαν τα μουσικά δρώμενα από όλες τις τάξεις, και σ΄αυτή τη μουσική διαδρομή μέσα στο χρόνο τα παιδιά κατάφεραν να παρασύρουν μαζί τους και όλο το κοινό, εισπράττοντας το θερμό του χειροκρότημα.
Ήταν μια εξαιρετική παράσταση που εντυπωσίασε όλους όσους την παρακολούθησαν!
Aξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

3 Ιουν 2014

Ώρες εγγραφής μαθητών στην Α΄ τάξη την Τετάρτη 04-06-2014

Αγαπητοί γονείς, 
σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές των μαθητών στην Α΄ τάξη ειδικά για αύριο Τετάρτη 04-06-2014 θα πραγματοποιηθούν από 10:00 έως 11:00. 

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 17ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου, σας προσκαλούμε την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 στις 8:00 μ.μ., στη γιορτή λήξης, στην αυλή του σχολείου μας, να αποχαιρετήσουμε μαζί τη σχολική χρονιά, με την παράσταση "ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΟ".
Σας περιμένουμε όλους.

Υ.Γ. Στο ισόγειο του σχολείου, θα λειτουργεί Έκθεση Εικαστικών Έργων των μαθητών μας.

Ώρες πραγματοποίησης εγγραφής μαθητών στην Α΄ τάξη

Αγαπητοί γονείς, 
σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές των μαθητών στην Α΄ τάξη για το σχολικό έτος 2014–2015 θα γίνονται καθημερινά από 2 έως 20 Ιουνίου, τις εργάσιμες ημέρες, από 08:15 έως 09:30.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

Online Game Rental
Online Game Rental