31 Ιαν 2015

Ενημέρωση Γονέων για το μήνα Φεβρουάριο

Αγαπητοί γονείς, 
η ενημέρωσή σας για την πρόοδο και συμπεριφορά των μαθητών για το μήνα Φεβρουάριο, θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 9 έως και Παρασκευή 13 του μήνα. 
Για το ακριβές πρόγραμμα θα ενημερωθείτε σύντομα με νέα μας ανακοίνωση. 

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

30 Ιαν 2015

Ανακοίνωση για τους γονείς μαθητών/τριών Γ΄ και Δ' τάξης

Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015, η Τρίτη(Γ΄) και Τετάρτη(Δ΄) τάξη δεν θα λειτουργήσουν, λόγω συμμετοχής των δασκάλων τους στην επιμορφωτική ημερίδα που διοργανώνει ο Σχολικός Σύμβουλος της 32ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας κ. Στέλιος Κρασσάς, στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

29 Ιαν 2015

Ανακοίνωση για την γιορτή των Τριών Ιεραρχών την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου

Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015, εορτή των Τριών Ιεραρχών, δεν θα γίνουν μαθήματα.
Οι μαθητές μόνο της ΣΤ΄ τάξης θα προσέλθουν στο σχολείο στις 08:30 και συνοδευόμενοι από όλο το διδακτικό προσωπικό του σχολείου θα παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιεροθέου. Μετά τη λήξη της Θείας Λειτουργίας, περίπου στις 09:45, θα επιστρέψουν στο σχολείο και στη συνέχεια θα αποχωρήσουν.
Παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών από το σχολείο.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

27 Ιαν 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί γονείς,
Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015, στις 5:00 μ.μ. στην ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων "Μίκης Θεοδωράκης" του σχολείου μας, από την εκπαιδεύτρια Πρώτων Βοηθειών κ. Ειρήνη Νικάκη, για Πρόληψη Ατυχημάτων και Πρώτες Βοήθειες.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

24 Ιαν 2015

Επίσκεψη των μαθητών της Δ΄ τάξης στην Αρτοβιομηχανία "Καραμολέγκος"

Την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015 οι μαθητές της Δ΄ τάξης επισκέφτηκαν την Αρτοβιομηχανία "ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ" στο Κορωπί, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των τυποποιημένων προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. 
Τα παιδιά ξεναγήθηκαν σε πολλούς εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους της αρτοβιομηχανίας και ενημερώθηκαν για τα παραγόμενα προϊόντα της, αλλά και για τη διαδικασία παραγωγής τους.
Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα επίσκεψη που εντυπωσίασε τους μαθητές μας.
Στο τέλος της επίσκεψης κάθε παιδί πήρε ως ενθύμιο μία σακούλα με χαρακτηριστικά προϊόντα της αρτοβιομηχανίας.

22 Ιαν 2015

Κλειστά τα σχολεία την Παρασκευή 23 και Δευτέρα 26 Ιανουαρίου λόγω των εκλογών

Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπ. Παιδείας, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 23 και Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015, λόγω της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

21 Ιαν 2015

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Διδασκόντων

Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015, σε ένα πολύ ζεστό κλίμα, κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας. 
Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Τηλέμαχος Κουντούρης, αφού ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία, μοίρασε τα κομμάτια με τη βοήθεια του Υποδιευθυντή κ. Γιάννη Ναλμπάντη. Το φλουρί κέρδισε η δασκάλα της τάξης Δ1 κ. Φωτεινή Παληκαρίδου. Της ευχόμαστε πάντα επιτυχίες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

16 Ιαν 2015

Στο Γαλάτσι το επίκεντρο του σεισμού των 3,2 Ρίχτερ

Σήμερα Παρασκευή 16 Ιανουαρίου σημειώθηκε σεισμική δόνηση εντάσεως 3,2 βαθμών Ρίχτερ με επίκεντρο το Γαλάτσι η οποία έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε όλη την Αττική. Η δόνηση είχε σχετικά μικρή διάρκεια, λίγων δευτερολέπτων, αλλά προκάλεσε έντονο θόρυβο. 
Στο σχολείο μας όλα τα παιδιά, με τη βοήθεια των δασκάλων τους, εφάρμοσαν όλα όσα προβλέπονταν από το ειδικό σχέδιο ετοιμότητας και συγκεντρώθηκαν στους προκαθορισμένους χώρους για κάθε τάξη στο προαύλιο, όπου παρέμειναν για μία ώρα και στη συνέχεια επέστρεψαν στις τάξεις τους, για να συνεχίσουν τα μαθήματά τους.

12 Ιαν 2015

Συμμετοχή μαθητών σε Τηλεδιάσκεψη

Tην Τρίτη 13-01-2015 και ώρα 11:00 οι μαθητές των Ε' και ΣΤ΄ τάξεων συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο», στο πλαίσιο εφαρμογής σχετικής απόφασης του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.



6 Ιαν 2015

Προγραμματισμός διδακτικών επισκέψεων Β΄ τριμήνου

Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, κατά τη διάρκεια του B΄τριμήνου θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω διδακτικές επισκέψεις:

Α/Α

      ΤΑΞΕΙΣ

ΗΜΕΡΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΤΟΠΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ
1
Α,Β,Γ,Δ,Ε,ΣΤ
Τετάρτη
17/12/2014
Κινηματογράφος "ΟΣΚΑΡ":
"Ο Κος Πίμποντι και ο Σέρμαν"
2
Δ1, Δ2

Τρίτη

27/01/2015
Αρτοβιομηχανία "ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ"
3
Α,Β,Γ,Δ,Ε,ΣΤ

Πέμπτη

19/02/2015
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο:      "Ακροβάτες της τύχης"






Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

Online Game Rental
Online Game Rental