7 Μαρ 2015

Συμμετοχή των εκπαιδευτικών του σχολείου μας σε Ενδοσχολική ΕπιμόρφωσηΣτο πλαίσιο της επίτευξης των παιδαγωγικών και εκπαιδευτικών στόχων του σχολείου μας και σε συνεργασία με το 38ο Δημ. Σχολείο Περιστερίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία πρόγραμμα ενδοσχολικής επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών των δύο σχολείων με θέμα:
"Σύγχρονες Θεωρίες Μάθησης και Αξιοποίησή τους στην Εκπαιδευτική Πράξη".
Το πρόγραμμα ήταν συνολικής διάρκειας 35 ωρών, και πραγματοποιήθηκε στις 27 και 28 Φεβρουαρίου 2015 στο 38ο Δημ. Σχολείο Περιστερίου και στις 6 και 7 Μαρτίου 2015 στο χώρο του σχολείου μας(Αίθουσα Βιβλιοθήκης και Η/Υ),  με ευθύνη του Κέντρου Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Κ.ΑΝ.Ε.Π.) της ΓΣΕΕ, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής(Ι.Ε.Π.).
Εισηγητής ήταν ο Σχολικός Σύμβουλος της 23ης Εκπ/κής Περιφέρειας Δ.Ε. Αττικής, κ. Ζυμπίδης Δημήτριος, διδάκτορας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στον τομέα της Διδακτικής των Μαθηματικών – Μαθηματική Εκπαίδευση με έμφαση στην ενσωμάτωση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στη Διδασκαλία και τη Μάθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental