21 Σεπ 2016

Με καθολική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των γονέων των μαθητών/τριών της Α΄ τάξης με το Διευθυντή του Σχολείου

Tην Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 στις 8:30 π.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων "Μίκης Θεοδωράκης" του σχολείου μας, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική-παιδαγωγική συνάντηση του Διευθυντή του σχολείου κ. Τηλέμαχου Κουντούρη με τους γονείς των μαθητών και μαθητριών της Α΄ τάξης του σχολείου μας.
Η συνάντηση περιελάμβανε παρουσίαση με θέμα: "Τα βασικά χαρακτηριστικά της εξέλιξης του παιδιού σχολικής ηλικίας και ο ρόλος της οικογένειας", ενημέρωση για τον Ενιαίο Τύπο Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου(ΕΤΟΔΣ) και για θέματα λειτουργίας της σχολικής μονάδας, ενώ στους γονείς μοιράστηκε και ο εσωτερικός κανονισμός του σχολείου που βασίζεται στους νόμους και τις κείμενες διατάξεις. Στη συνέχεια με βάση τα ερωτήματα που τέθηκαν ακολούθησε μια πολύ γόνιμη συζήτηση.
Θεωρούμε απολύτως αναγκαία τη συνεργασία με τους γονείς και την επιδιώκουμε στο πλαίσιο μιας ειλικρινούς και ανοιχτής επικοινωνίας, για να βοηθήσουμε αποτελεσματικότερα τα παιδιά.

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις των εκπαιδευτικών όλων των τάξεων με τους γονείς των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental