22 Δεκ 2016

Συνεδρίαση του Σχολικού Συμβουλίου του σχολείου μας

Την  Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 στις 13:30 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Σχολικού Συμβουλίου του σχολείου μας, το οποίο αποτελείται από το Σύλλογο Διδασκόντων, το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και τον εκπρόσωπο του Δήμου.
Στη συνεδρίαση ως εκπρόσωπος του Δήμου παρευρέθηκε ο νέος Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. κ. Κακλαμάνος Μιχαήλ.
Έργο του Σχολικού Συµβουλίου είναι η εξασφάλιση της οµαλής λειτουργίας του σχολείου µε κάθε πρόσφορο τρόπο, η καθιέρωση τρόπων αµοιβαίας επικοινωνίας διδασκόντων και οικογενειών των µαθητών/τριών,  καθώς και η υγιεινή των µαθητών/τριών και του σχολικού περιβάλλοντος. 
Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα υγιεινής και ασφάλειας των μαθητών/τριών, καθώς και τα κτηριακά προβλήματα του σχολείου που πρέπει άμεσα να επιλυθούν, όπως η ανακατασκευή των τουαλετών μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών, η ασφαλτόστρωση του πίσω μέρους του προαυλίου, η κατασκευή στεγάστρου βρυσών, η αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου, η εισροή μεγάλης ποσότητας λάσπης στο χώρο του προαυλίου σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης κ.ά. 
Συμφωνήθηκε η στενή συνεργασία σχολείου, Συλλόγου Γονέων και Σχολικής Επιτροπής για την επίλυσή τους.
Μετά τη λήξη της συνεδρίασης, ο Δ/ντής του σχολείου και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων ενημέρωσαν αναλυτικά τον κ. Κακλαμάνο για τα παραπάνω προβλήματα και περιηγήθηκαν μαζί του στους χώρους του διδακτηρίου και του προαυλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental