11 Σεπ 2017

Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η τελετή του Αγιασμού στο σχολείο μας



Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017. Η αρχή μιας νέας σχολικής χρονιάς. Το σχολείο μας υποδέχτηκε μαθητές, γονείς και κηδεμόνες. Την έναρξή της σηματοδότησε ο καθιερωμένος Αγιασμός που τελέστηκε από τον π. Παναγιώτη, εφημέριο του Ναού του Αγίου Ιεροθέου, ο οποίος ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και τους μαθητές υγεία και προκοπή. 
Την τελετή τίμησε με την παρουσία του, ως εκπρόσωπος του Δήμου Περιστερίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΠΑΔΠ κ. Αναστάσιος Καλλιάφας, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.  
Στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Γεράσιμος Κουτσανδρέας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε με τη σειρά του καλή δύναμη και γόνιμη σχολική χρονιά σε μαθητές/τριες και γονείς. Επίσης, τόνισε την άριστη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων με τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου.
Κατόπιν, ο Διευθυντής του σχολείου κ. Τηλέμαχος Κουντούρης, αφού καλωσόρισε τα παιδιά(ιδιαίτερα τα πρωτάκια) και τους γονείς, και ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια αποδοτική και δημιουργική σχολική χρονιά, ανακοίνωσε την κατανομή των τάξεων για το σχολικό έτος 2017-2018 και έδωσε οδηγίες για την καλή λειτουργία του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental