15 Ιουν 2018

Γιορτή λήξης 2017-2018


Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, σε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η γιορτή λήξης με θέμα: "ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ", με τη συμμετοχή όλων των μαθητών/τριών του σχολείου μας, την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες γονείς, παππούδες και γιαγιάδες που πλημμύρισαν το προαύλιο.
Ταυτόχρονα στο ισόγειο του διδακτηρίου λειτούργησε Έκθεση Εικαστικών με ατομικά και ομαδικά έργα των μαθητών/τριών μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Διευθυντή του Σχολείου κ. Τηλέμαχου Κουντούρη, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: "Τα μορφωτικά αγαθά που παρέχονται στο σχολείο, έχουν αξία όταν μας μεταβάλλουν προς το καλύτερο, όταν μας επιτρέπουν να προχωράμε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της πληρότητας, όταν μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους για να μπορούμε να συγκροτούμε καλύτερες κοινωνίες".
Στη συνέχεια ακολούθησε ένα πλούσιο πρόγραμμα και από τα 13 τμήματα του σχολείου μας, που περιελάμβανε μουσικοκινητικά δρώμενα, αθλητικά παιχνίδια, σκετς και τραγούδια, που όλα είχαν σχέση με την Κυκλοφοριακή Αγωγή  και την Οδική Ασφάλεια.
Τιμώμενα πρόσωπα οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης, οι οποίοι μας αποχαιρέτησαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.
Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση των δραστηριοτήτων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων:
α. Επίδειξη Ταε Κβον Ντο.
β. Μοντέρνοι Χοροί, και
γ. Παραδοσιακοί Χοροί.
Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση που εντυπωσίασε όλους όσους την παρακολούθησαν και δίκαια οι μαθητές/τριές μας εισέπραξαν το χειροκρότημά τους.

Aξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της, μαθητές και εκπαιδευτικούς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental