11 Σεπ 2018

Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η τελετή του Αγιασμού στο σχολείο μας




Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018. Η αρχή μιας νέας σχολικής χρονιάς. Το σχολείο μας υποδέχτηκε μαθητές, γονείς και κηδεμόνες. Την έναρξή της σηματοδότησε ο καθιερωμένος Αγιασμός που τελέστηκε από εφημέριο του Ναού του Αγίου Ιεροθέου, ο οποίος ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά υγεία και προκοπή. Στη συνέχεια διαβάστηκαν τα μηνύματα του Υπουργού Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου και του Δ/ντή Π.Ε. Γ΄ Αθήνας κ. Αδάμ Στάμου για τη νέα σχολική χρονιά.
Ακολούθησε η Γενική Γραμματέας του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ράπτη Ιωάννα η οποία απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε με τη σειρά της καλή δύναμη και γόνιμη σχολική χρονιά σε μαθητές/τριες και γονείς. Επίσης, τόνισε την άριστη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων με τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου.
Κατόπιν, ο Διευθυντής του σχολείου κ. Τηλέμαχος Κουντούρης, αφού καλωσόρισε τα παιδιά(ιδιαίτερα τα πρωτάκια) και τους γονείς, και ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια αποδοτική και δημιουργική σχολική χρονιά, ανακοίνωσε την κατανομή των τάξεων για το σχολικό έτος 2018-2019 και έδωσε οδηγίες για την καλή και αποτελεσματική λειτουργία του σχολείου.
Στη συνέχεια οι μαθητές/τριες πέρασαν στις τάξεις για να γνωριστούν με τους/τις  νέους/ες δασκάλους/δασκάλες τους και να παραλάβουν τα νέα τους βιβλία, ενώ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε από τον Διευθυντή του σχολείουενημέρωση των γονέων των μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν στο Ολοήμερο Πρόγραμμα. 

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental