10 Δεκ 2019

Ίδρυση Σχολής Γονέων

Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε για μια σημαντική πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, ο οποίος σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 41ου ΔΣ Περιστερίου και την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας διοργανώνει Σχολή Γονέων. Η παραπάνω πρωτοβουλία έχει την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας.
Η Σχολή Γονέων είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που σκοπό έχει την εκπαίδευση και τη στήριξη των γονέων ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες. 
Η Σχολή θα προσφέρει στους γονείς και στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον γνώσεις και ευκαιρίες για προβληματισμό. Απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών και αναπτύσσεται από εξειδικευμένους επιστήμονες (ψυχολόγους, γιατρούς, κοινωνικούς λειτουργούς κ.λπ.) παρέχοντας στους γονείς και στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον γνώσεις, ανταλλαγή εμπειρίας και ευκαιρίες για προβληματισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental