8 Οκτ 2022

9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού


Στο πλαίσιο του προγράμματος του Υ.ΠΑΙ.Θ.: «9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022» με κοινό σύνθημα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» και στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής, το σχολείο μας διοργάνωσε την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022, με μεγάλη επιτυχία, την Αθλητική του Ημέρα.
Οι μαθητές/τριες όλων των τάξεων είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ποικίλες δραστηριότητες, όπως ομαδικά και ατομικά παιχνίδια στο προαύλιο του σχολείου, εικαστικές δημιουργίες στις τάξεις τους, προβολές ταινιών στην Αίθουσα της Βιβλιοθήκης, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία και την άσκηση για την απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής και βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.
Την επιμέλεια των αθλητικών δραστηριοτήτων είχαν οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής του σχολείου, κ.κ. Γεωργακόπουλος Δημήτριος και Μπολτσή Αρετή, σε συνεργασία με τους δασκάλους των τάξεων, και τον  Γενικό Συντονισμό ο Υποδιευθυντής του Σχολείου κ. Γιάννης Ναλμπάντης.  
Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους δασκάλους τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental