30 Νοε 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ


Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενόψει των επικείμενων εορτών των Χριστουγέννων, επιθυμεί να συγκεντρώσει προϊόντα για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών που μένουν στα σπίτια του Οργανισμού καθώς και να στηρίξει οικογένειες που δεν έχουν τα απαραίτητα για τη διαβίωσή τους.
Με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων το σχολείο μας θα συμμετάσχει ενεργά σε αυτή την προσπάθεια, και προχωρά σε συγκέντρωση προϊόντων από Δευτέρα 5 μέχρι και Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, τόσο για « Το Χαμόγελο του Παιδιού», όσο και για οικογένειες του σχολείου μας που έχουν ανάγκη.
Σας παραθέτουμε λίστα προϊόντων που μπορούν να φέρουν οι μαθητές/τριες και οι γονείς τους στο σχολείο:
- Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, κακάο, κρέμες αραβοσίτου, λάδι, ρύζι, σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και βρεφικά γάλατα Νο 1 &2, αλεύρι, ζάχαρη, χυμοί, κουραμπιέδες και μελομακάρονα.

- Είδη βρεφικής φροντίδας: πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα.

- Είδη προσωπικής φροντίδας: σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες.

- Είδη υγιεινής και οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, σακούλες απορριμμάτων, απορρυπαντικά πλυντηρίου, μαλακτικά ρούχων, καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, χλωρίνη, διαφανής μεμβράνη, λαδόκολλα, γάντια μιας χρήσης.

Οι μαθητές/τριες και οι γονείς μπορούν να φέρνουν τα προϊόντα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου, το πρωί, πριν από την έναρξη των μαθημάτων, από 08:00-08:15, αλλά και μετά τη λήξη των μαθημάτων από 13:15-13:30.  

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental