11 Σεπ 2023

Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η τελετή του Αγιασμού στο σχολείο μας

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023. Η αρχή μιας νέας σχολικής χρονιάς. Το σχολείο μας υποδέχτηκε μαθητές, γονείς και κηδεμόνες. Την έναρξή της σηματοδότησε ο καθιερωμένος Αγιασμός που τελέστηκε από εφημέριο του Ναού του Αγίου Ιεροθέου, ο οποίος ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και τους μαθητές υγεία και προκοπή για τη νέα σχολική χρονιά.
Την εκδήλωσή μας τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Τάσος Θεοδωράκος, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό με ευχές για τη νέα σχολική χρονιά. Επίσης, παρευρέθηκαν και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Ακολούθησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Γιώργος Στρουσόπουλος, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε με τη σειρά του καλή δύναμη και γόνιμη σχολική χρονιά σε μαθητές/τριες, γονείς και εκπαιδευτικούς.
Κατόπιν, ο Διευθυντής του σχολείου κ. Τηλέμαχος Κουντούρης, αφού καλωσόρισε τα παιδιά(ιδιαίτερα τα πρωτάκια) και τους γονείς, και ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια αποδοτική και δημιουργική σχολική χρονιά, ανακοίνωσε την κατανομή των τάξεων για το σχολικό έτος 2023-2024 και έδωσε οδηγίες για την καλή και αποτελεσματική λειτουργία του σχολείου.

Στη συνέχεια οι μαθητές/μαθήτριες πέρασαν στις τάξεις στους για να γνωρίσουν τις/τους νέες/ους δασκάλες/ους τους και να παραλάβουν τα νέα τους βιβλία.
Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλες και όλους!









 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental