27 Οκτ 2023

Η γιορτή του σχολείου μας για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 το σχολείο μας διοργάνωσε εκδήλωση μνήμης και τιμής στους Ήρωες του Σαράντα.
Πρωταγωνιστές οι μαθητές και μαθήτριες της Δ΄ τάξης με την καθοδήγηση των δασκάλων τους κ.κ. Μαρίας Σηφογιαννάκη και Στασινής Κώτσια και της μουσικού μας κ. Αγγελικής Χαρτζάβαλου. Υπεύθυνες για την πολύ όμορφη διακόσμηση της Αίθουσας Εκδηλώσεων και του σχολείου οι εκπαιδευτικοί Μαρία Σηφογιαννάκη, Ελένη Αργυροπούλου, Μαρία Θηβαίου, Ευαγγελία Νιαπά και Δέσποινα Σπηλωτοπούλου.
Η γιορτή ξεκίνησε με την καθιερωμένη παράδοση της ελληνικής σημαίας από τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Κουντούρη Τηλέμαχο στη σημαιοφόρο της 1ης περιόδου, μαθήτρια του τμήματος ΣΤ1, Ανδριάνα Καραθύμιου, και τη σημαιοφόρο της 2ης περιόδου, μαθήτρια του τμήματος ΣΤ2, Θωμαΐς Ρέσσου. Μαζί τους και όλοι/ες οι παραστάτες/τριες και οι υπεύθυνοι/ες κατάθεσης στεφάνου.
Στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄ τάξης, μέσα από αφηγήσεις, απαγγελίες, τραγούδια, ηχητικά ντοκουμέντα, ανέλαβαν να ζωντανέψουν τις μνήμες εκείνων των ημερών που η πατρίδα μας έγραψε χρυσές σελίδες, τόσο στη δική της, όσο και στην παγκόσμια ιστορία. Δίκαια εισέπραξαν το χειροκρότημα όλων.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!























Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental