14 Φεβ 2024

Συμμετοχή των μαθητών/τριών της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης στο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Ε.Π.Ο. "Πάσα στα θρανία"

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου οι μαθητές/τριες της Ε' και ΣΤ' τάξης είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας(Ε.Π.Ο.) με τίτλο:"Πάσα στα θρανία".
Κύριος στόχος του εν λόγω εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η μετάδοση στους/στις μαθητές/τριες μηνυμάτων και αξιών, όπως του «ευ αγωνίζεσθαι», της ομαδικότητας, της ισότητας, του δίκαιου παιχνιδιού, που πηγάζουν μέσα από το άθλημα του ποδοσφαίρου και τον αθλητισμό γενικότερα. 
Επίσης, το πρόγραμμα στοχεύει στην ποιοτική ενημέρωση εκπαιδευτικών, παιδιών και γονέων, στη βελτίωση των κινητικών, φυσικών και ψυχοπνευματικών ικανοτήτων των παιδιών μέσα από ποδοσφαιρικές δράσεις στο σχολικό περιβάλλον και σε εγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και στη δημιουργία μελλοντικών καλύτερων φιλάθλων, παικτών, επαγγελματιών του αθλητισμού και καλύτερα ενημερωμένων αυριανών πολιτών.
Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για τους/τις μαθητές/τριές μας, που συμμετείχαν ενεργά στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και το απόλαυσαν πραγματικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental