18 Μαρ 2019

Ενημέρωση για τον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου


Αγαπητοί γονείς,
σχετικά με τον φετινό εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, σας ενημερώνουμε ότι:
Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 δεν θα γίνουν μαθήματα, αλλά θα πραγματοποιηθεί εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων "Μίκης Θεοδωράκης" από 08:45 έως 10:00.
Τη γιορτή θα παρουσιάσουν οι μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης και μετά την ολοκλήρωσή της όλοι/ες οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους.
Παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών/μαθητριών από το σχολείο.
Επίσης, μετά το τέλος της γιορτής, ο σημαιοφόρος του σχολείου μας μαζί με τους παραστάτες και τον υπεύθυνο μαθητή  για την κατάθεση στεφάνου, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς κ.κ. Γεωργακόπουλο Δημήτριο και Σιώτου Ιουλία θα συμμετάσχουν στην κατάθεση στεφάνων που θα πραγματοποιηθεί στις 11:15, στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου. 
Την κατάθεση στεφάνου, ως εκπρόσωπος όλων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Περιστερίου, θα πραγματοποιήσει ο μαθητής της ΣΤ1 τάξης του σχολείου μας Γιαννόπουλος Ιωάννης.
Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς κ.κ. Γεωργακόπουλο Δημήτριο και Σιώτου Ιουλία, θα λάβουν μέρος στην Παρέλαση.
Για τη διαδικασία της Παρέλασης θα δοθούν ειδικές οδηγίες στους γονείς των μαθητών/τριών της ΣΤ τάξης που θα λάβουν μέρος, με σχετικό ενημερωτικό σημείωμα.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental