17 Ιουν 2017

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2016-2017


Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, σε μια όμορφη βραδιά, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η γιορτή λήξης με θέμα: " ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ", με τη συμμετοχή όλων των μαθητών/τριών του σχολείου μας, την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες γονείς, παππούδες και γιαγιάδες που πλημμύρισαν το προαύλιο.
Ταυτόχρονα στο ισόγειο του διδακτηρίου λειτούργησε Έκθεση Εικαστικών με ατομικά και ομαδικά έργα των μαθητών/τριών μας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Διευθυντή του Σχολείου κ. Τηλέμαχου Κουντούρη ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: "Τα μορφωτικά αγαθά που παρέχονται στο σχολείο, έχουν αξία όταν μας μεταβάλλουν προς το καλύτερο, όταν μας επιτρέπουν να προχωράμε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της πληρότητας, όταν μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους για να μπορούμε να συγκροτούμε καλύτερες κοινωνίες". 
Ακολούθησε σε κλίμα συγκίνησης χαιρετισμός από την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων κ. Μαρία Καραμπίνα η οποία αποχωρεί από το σχολείο μας, μετά από προσφορά χρόνων σε αυτό.
Κατόπιν πραγματοποιήθηκε απονομή Κυπέλλου και μεταλλίων στους μαθητές και μαθήτριες της ομάδας μπάσκετ του σχολείου μας η οποία κατέκτησε την   πρώτη θέση στους αγώνες καλαθοσφαίρισης που οργάνωσαν από κοινού η ΟΕΣΑ Γ'  Αθήνας και ο Δήμος Περιστερίου.
Ακολούθησε ομιλία από την κ. Γιαννοπούλου Αγγελική Διαιτολόγο-Διατροφολόγο και επιστημονική συνεργάτη του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου με θέμα την αξία της καλής διατροφής και της  άσκησης για έναν υγιή οργανισμό.

Κατόπιν ακολούθησε ένα πλούσιο πρόγραμμα και από τα 12 τμήματα του σχολείου μας, που περιελάμβανε μουσικοκινητικά δρώμενα, αθλητικά παιχνίδια, σκετς και τραγούδια, που όλα είχαν με τη "Διατροφή και την Άσκηση για καλή Υγεία"

Τιμώμενα πρόσωπα οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης, οι οποίοι μας αποχαιρέτησαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Ήταν μια εξαιρετική παράσταση που εντυπωσίασε όλους όσους την παρακολούθησαν και δίκαια οι μαθητές/τριές μας εισέπραξαν το χειροκρότημά τους.

Aξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της, μαθητές και εκπαιδευτικούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental