9 Ιουν 2017

Εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου μας

Την Παρασκευή 9-6-2017 η ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου μας συμμετείχε στους  αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Ποδοσφαίρου  Δημοτικών Σχολείων που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων(Ο.Ε.Σ.Α.) Γ΄Αθήνας, σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου, στο Αθλητικό Κέντρο της Χωράφας. 
Η ομάδα μας στον πρώτο της αγώνα νίκησε την ομάδα του 21ου Δημ. Σχολείου Περιστερίου  με σκορ 3-2, ενώ στον δεύτερο αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του 25ου Δημ. Σχολείου Περιστερίου, αναδείχθηκε ισόπαλη στην κανονική διάρκεια του αγώνα με σκορ 3-3, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε στα πέναλτι με σκορ 3-1, χάνοντας έτσι την  ευκαιρία για συμμετοχή στους τελικούς.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές της ομάδας μας, όπως και στον  γυμναστή τους κ. Γεωργακόπουλο Δημήτριο που τα προετοίμασε για τους αγώνες, γιατί εκπροσώπησαν το σχολείο μας με τον καλύτερο τρόπο επιδεικνύοντας αθλητικό ήθος και ευ αγωνίζεσθε. Κι αυτό είναι που έχει και τη μεγαλύτερη αξία!
Θερμά συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα παιδιά της ΣΤ τάξης, που  με πρωτοβουλία των δασκάλων τους κ.κ. Σιώτου Ιουλίας και Σηφογιαννάκη Μαρίας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη  στο Αθλητικό Κέντρο της Χωράφας και συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια της ομάδα μας  με τον καλύτερο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental