3 Νοε 2017

Εκδήλωση στο σχολείο μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης,
Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της εορτής για την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, που είναι η 31η Οκτωβρίου, το σχολείο μας σε συνεργασία με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Περιστερίου πραγματοποίησε εκδήλωση στην Αίθουσα «Μίκης Θεοδωράκης» για τους μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ και Δ΄ τάξης που είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την ιστορία του κουμπαρά και να μάθουν τη αξία της αποταμίευσης.
Η Δ/ντρια του Δικτύου Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου-Eurobank Περιστερίου κ. Ελένη Παπαχρόνη που επισκέφθηκε το σχολείο μας, μίλησε στα παιδιά για την αξία της αποταμίευσης, και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «Ο κουμπαράς, το μεγαλύτερο σύμβολο της αποταμίευσης στην Ελλάδα, γιορτάζει φέτος τα 83 του χρόνια και γιορτάζουμε μαζί του την αποταμίευση που είναι μία αξία επίκαιρη περισσότερο από ποτέ και θυμίζει σε όλους μας ότι με υπομονή, επιμονή και μεθοδικότητα μπορούμε να επιτύχουμε τα όνειρα και τους στόχους μας. Είναι κυρίως, όμως, μία αξία που πρέπει να διδάσκεται από γενιά σε γενιά.»
Στη συνέχεια η κ. Παπαχρόνη, με τη βοήθεια των δασκάλων, μοίρασε όμορφους κουμπαράδες αλλά και το παραμύθι «H Τσεπούλα και ο κουμπαράκος» επιμελημένo από το ΤΤ., σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ και Δ΄ τάξης.
Στο τέλος, ο Δ/ντης του σχολείου, οι δασκάλες της Γ και Δ τάξης και οι μαθητές/τριες ευχαρίστησαν την κ. Παπαχρόνη για την σημαντική συμβολή της σε αυτήν την πολύ όμορφη εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental