21 Νοε 2019

Η Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης στο σχολείο μας


Την Τετάρτη και Πέμπτη 20 και 21 Νοεμβρίου αντίστοιχα, οι μαθητές/τριες των Γ', Δ', Ε' και ΣΤ' τάξεων παρακολούθησαν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας μίας(1) διδακτικής ώρας για  το πάντα επίκαιρο θέμα της ανακύκλωσης- εναλλακτικής διαχείρισης απορριμμάτων, αλλά και της συνολικότερης προστασίας του περιβάλλοντος, από την  εκπρόσωπο της ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ κ. Άντα Κωστακοπούλου.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού, και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης οι μαθητές/τριες συμμετείχαν ενεργά απαντώντας και θέτοντας ερωτήσεις αλλά και εκφράζοντας τη γνώμη τους. 
Στόχος αυτής της δράσης είναι οι μαθητές/τριες να αποκτήσουν ολοκληρωμένη εικόνα για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Να αντιληφθούν τον ρόλο τους στη διαχείριση των απορριμμάτων και να αναπτύξουν δεξιότητες, ώστε να συμμετέχουν σωστά και ολοκληρωμένα στα προγράμματα ανακύκλωσης, που υλοποιούνται από το σχολείο ή το δήμο τους.
Ευχαριστούμε θερμά την κ. Άντα Κωστακοπούλου για την εξαιρετική παρουσίαση του προγράμματος, καθώς και την ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ που ανταποκρίθηκε και φέτος στην πρόσκλησή μας να επισκεφθεί το σχολείο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental