11 Ιαν 2023

Επίσκεψη των μαθητών/τριών της Β΄τάξης στην Έκθεση παλαιού και συλλεκτικού παιχνιδιού «Παίζουμε», στο Δημαρχιακό Μέγαρο Περιστερίου


Την Τετάρτη 11-01-2023 οι μαθητές/τριες της Β΄τάξης πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην Έκθεση παλαιού και συλλεκτικού παιχνιδιού «Παίζουμε»,  του συλλέκτη κ. Βασίλη Κούλογλου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Περιστερίου. 
 Πρόκειται για μια Έκθεση διαφορετική απ’ όλες τις άλλες! Ένα όμορφο και συναρπαστικό ταξίδι στον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών που εξάπτει τη φαντασία και διεγείρει την περιέργεια μικρών και μεγάλων παιδιών!
Τρένα, αρκουδάκια, κούκλες, αλογάκια, παιχνίδια κουρδιστά, διαστημικά, στρατιωτάκια, κατασκευές, φιγούρες, κουκλοθέατρα και ένα σωρό ακόμα παιχνίδια, προσκαλούν τους μεγάλους να γίνουν  πάλι παιδιά και φέρνουν τα νέα παιδιά σε επαφή με το “πραγματικό” παιχνίδι.
Που θα ενισχύσει το ομαδικό τους πνεύμα και τη φαντασία τους και θα τα απομακρύνει για λίγο από τις ψυχρές οθόνες. Στην Έκθεση υπάρχουν παιχνίδια που χρονολογούνται από το 1900 και μετά, κάποια εκ των οποίων εξαιρετικά σπάνια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental