18 Ιαν 2023

Η Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης στο σχολείο μας


Την Τετάρτη 18 και Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, οι μαθητές/τριες των Γ', Δ', Ε' και ΣΤ' τάξεων θα παρακολουθήσουν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας μίας(1) διδακτικής ώρας, με θέμα: "Ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών" από εκπρόσωπο της ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού, και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης οι μαθητές/τριες συμμετέχουν ενεργά, απαντώντας και θέτοντας ερωτήσεις, αλλά και εκφράζοντας τη γνώμη τους. 
Στόχος αυτής της δράσης είναι οι μαθητές/τριες να αποκτήσουν ολοκληρωμένη εικόνα για τη διαχείριση των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Να αντιληφθούν τον ρόλο τους στη διαχείριση των απορριμμάτων και να αναπτύξουν δεξιότητες, ώστε να συμμετέχουν σωστά και ολοκληρωμένα στα προγράμματα ανακύκλωσης, που υλοποιούνται από το σχολείο ή τον Δήμο τους.
Ευχαριστούμε θερμά την ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ που ανταποκρίθηκε και φέτος στην πρόσκλησή μας να επισκεφθεί εκπρόσωπός της το σχολείο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental