27 Φεβ 2023

Το σχολείο μας πάει Θέατρο

Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 οι μαθητές/τριες όλων των τάξεων του σχολείου μας θα επισκεφθούν το ΘΕΑΤΡΟ "ΑΝΕΣΙΣ" για να παρακολουθήσουν το έργο "Η Συμμορία του Μεσονυκτίου", του Άγγλου συγγραφέα Ντέιβιντ Ουάλιαμς, που έχει φανατικούς αναγνώστες παγκοσμίως, σε θεατρική διασκευή της Άνδρης Θεοδότου.
«Η Συμμορία του Μεσονυκτίου», είναι μια συναρπαστική ιστορία γεμάτη χιούμορ, δράση και τρυφερότητα! Μια ιστορία όπου, με αφορμή τη φιλία πέντε παιδιών, πέντε διαφορετικών κοινωνικά και ταξικά χαρακτήρων, αναδεικνύονται σημαντικά σύγχρονα αλλά και διαχρονικά θέματα όπως η σημασία της αλληλεγγύης, η αξία της συνεργασίας, η διαφορετικότητα και η αποδοχή, η πολυπολιτισμικότητα, κι ακόμη περισσότερο η ενσυναίσθηση, η αγάπη και η αισιοδοξία.
Πρωτότυπη μουσική, σωματικοί αυτοσχεδιασμοί, video art, και μια ομάδα εννέα ταλαντούχων ηθοποιών θα μετατρέψουν τον σκηνικό χώρο σε ένα μαγικό θεατρικό τοπίο για παιδιά, αποδεικνύοντας πως μικροί και μεγάλοι κοιτάζουν το ίδιο, όμως βλέπουν κάτι διαφορετικό, και πως ανέφικτο δεν είναι τίποτα, ειδικά όταν διαθέτεις «μεταμεσονύκτια φαντασία»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental