16 Φεβ 2023

Συμμετοχή του σχολείου μας στη Δράση "THE GREEN CITY" της Περιφέρειας Αττικής

Tην Πέμπτη 16-02-2023 το πρωί, στο πλαίσιο της Δράσης "THE GREEN CITY" που υλοποιούν η Περιφέρεια Αττικής, ο ΕΔΣΝΑ, και οι δήμοι της Αττικής, με στόχο την προώθηση και επιβράβευση της ανακύκλωσης, ένα Όχημα Ανακύκλωσης(Κινητό Πράσινο Σημείο) με πλήρωμα δύο ατόμων,  επισκέφθηκε το σχολείο μας και στάθμευσε στο προαύλιό μας.
Ακολούθησε  ενημέρωση των μαθητών/τριών από εξειδικευμένο εκπρόσωπο της Περιφέρειας Αττικής με  διαδραστικές ερωτοαπαντήσεις, για την ανακύκλωση και τη σημαντικότητα της. Η παρουσίαση διάρκειας 30 λεπτών πραγματοποιήθηκε ξεχωριστά σε κάθε τάξη.
Επίσης, έγινε ενημέρωση/ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Περιφέρειας Αττικής, τονίζοντας τα οφέλη αλλά και τη δυνατότητα να ανακυκλώνουν τα διαχωρισμένα υλικά 8 κατηγοριών (Χαρτί/Χαρτόνι, Πλαστικά, Μεταλλικά Αντικείμενα, Αλουμίνιο, Γυαλί, Ηλεκτρονικός/Ηλεκτρικός Εξοπλισμός, Βρώσιμα Έλαια & Λίπη, καθώς και Ρούχα/Υφάσματα).
Επιπρόσθετα, δόθηκε πιστοποιητικό παρακολούθησης, έντυπο υλικό με παιχνίδι ανακύκλωσης, καθώς και υλικό με σκοπό να προωθηθεί και στους γονείς.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental