16 Ιουν 2024

Ενημέρωση για τη λειτουργία του σχολείου

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024.
Από 22 Ιουνίου έως και 31 Αυγούστου 2024 το σχολείο θα παραμείνει κλειστό, λόγω των θερινών διακοπών.
Το σχολείο θα ανοίξει για το νέο σχολικό έτος 2024-2025 τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024 και θα υποδεχθεί τους/τις μαθητές/τριες, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, με τον καθιερωμένο Αγιασμό.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την ουσιαστική, ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία, και σας ευχόμαστε να περάσετε ένα όμορφο και χαρούμενο καλοκαίρι!

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου

15 Ιουν 2024

Βράβευση των μαθητών/τριών μας που διακρίθηκαν στον 18ο Διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας


Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 στις 11.00 π.μ., στην Αίθουσα του Κ.Υ.Β.Ε. Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1, Περιστέρι), σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των μαθητών/τριών που διακρίθηκαν στον 18ο Διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας 2023-2024.
Από το σχολείο μας βραβεύτηκαν οι μαθητές/τριες της Ε΄ τάξης Κοΐθας Σταύρος, Στρουσόπουλος Ιωάννης και Τσίρκα Ελένη.
Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά! 
Τους ευχόμαστε να έχουν πάντα επιτυχίες και διακρίσεις!



13 Ιουν 2024

Αποχαιρετισμός με εξαιρετική μουσικοχορευτική κωμωδία από τους/τις μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης

Με την εξαιρετική μουσικοχορευτική κωμωδία “Εφηβεία είναι… θα περάσει!”, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Μουσικού του σχολείου μας κ. Αγγελικής Χαρτζάβαλου, μας αποχαιρέτησαν φέτος οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12/6/2024 στο κατάμεστο από κόσμο Θέατρο Πολιτών του Δήμου Περιστερίου. Τα παιδιά της ΣΤ τάξης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με μπρίο και ταλέντο, και δίκαια κέρδισαν το χειροκρότημα όλων μας. 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Μουσικό μας κ. Αγγελική Χαρτζάβαλου, τους δασκάλους της ΣΤ τάξης κ.κ. Γιάννη Ναλμπάντη και Βάσω Αλεξίου, και σε όλους τους/τις εκπαιδευτικούς αλλά και γονείς που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εξαιρετικής αυτής παράστασης.
Στο τέλος της παράστασης, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σύλλογος Γονέων έδωσε αναμνηστικά και ενθύμια σε όλα τα παιδιά της ΣΤ’ τάξης για να θυμούνται πάντα το δημοτικό.
Αγαπημένα μας παιδιά, σας ευχόμαστε ολόψυχα να είστε πάντα υγιή και καλή πρόοδο στη ζωή σας! Να βάζετε στόχους και να προσπαθείτε να εκπληρώνετε τα όνειρά σας, με προσήλωση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας!
Καλό καλοκαίρι!

























12 Ιουν 2024

Ανακοίνωση για τη λήξη των μαθημάτων την Παρασκευή 14-06-2024

Αγαπητοί γονείς και μαθητές/τριες,

Η Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, είναι η τελευταία μέρα του διδακτικού έτους 2023-2024 και δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα.

Από 08:30-10:00 το πρωί, σας περιμένουμε όλους/ες, μαθητές/τριες και γονείς στο σχολείο μας, όπως κάθε χρόνο, για να ανταλλάξουμε ευχές και να σας δώσουμε τη βαθμολογία του Γ΄Τριμήνου και τον Τίτλο Προόδου. 

Επίσης, οι γονείς των μαθητών/τριών που το σχολικό έτος 2024-2025 θα φοιτήσουν στην Δ΄ τάξη, θα παραλάβουν και το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.), που πρέπει να προσκομίσουν στο σχολείο, συμπληρωμένο από τον Παιδίατρο, μέχρι την έναρξη των μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς στις 11 Σεπτεμβρίου 2024.

Δεχτείτε τις καλύτερες ευχές όλων μας για ένα χαρούμενο και ξεκούραστο καλοκαίρι!

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου


11 Ιουν 2024

Αναστολή λειτουργίας των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων του Δήμου Περιστερίου λόγω καύσωνα

Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Δημάρχου Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη αναστέλλεται η λειτουργία των Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγείων και Δημοτικών) περιοχής ευθύνης του Δήμου Περιστερίου για την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, καθώς κατά τις ημέρες αυτές οι καιρικές συνθήκες καύσωνα που αναμένεται να επικρατήσουν θα καταστήσουν δυσχερή την έλευση, την παραμονή και αποχώρηση των μαθητών και μαθητριών στις σχολικές μονάδες. Τυχόν επανεκτίμηση της κατάστασης από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία θα οδηγήσουν σε επανεκτίμηση της λειτουργίας των εν λόγω σχολείων.
Η μουσικοχορευτική κωμωδία που θα μας παρουσιάσουν οι μαθητές/τριες της ΣΤ τάξης με τίτλο: "Εφηβεία είναι... θα περάσει!", σε σενάριο και σκηνοθεσία της Μουσικού του σχολείου μας κ. Αγγελικής Χαρτζάβαλου, θα πραγματοποιηθεί κανονικά αύριο Τετάρτη 12/6 στις 7:00 μ.μ. στο Θέατρο Πολιτών του Δήμου Περιστερίου (Παπαρρηγοπούλου 94, Περιστέρι 121 33).
Ελάτε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης!
Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά και θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

10 Ιουν 2024

Δήμος Περιστερίου: "Το Σινεμά Πάει Σχολείο" την Τρίτη 11/6/2024 στο προαύλιο του σχολείου μας

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,
Την Τρίτη 11 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ., στο προαύλιο του σχολείου μας, θα πραγματοποιηθεί η προβολή της κινηματογραφικής ταινίας:
 "Μπάτε σκύλοι αλέστε", 
στο πλαίσιο του προγράμματος του Δήμου Περιστερίου: «Το Σινεμά Πάει Σχολείο». 
Λίγα λόγια για την υπόθεση:
"Ο Μαξ είναι ένας σκύλος που προτιμά να περιμένει υπομονετικά πίσω από την πόρτα την Κέιτι, την καλύτερη αφεντικίνα του κόσμου, όπως πιστεύει ο ίδιος. Όλα αυτά μέχρι να έρθει στο σπίτι ο νέος συγκάτοικός του, ο μεγαλόσωμος αδέσποτος σκύλος Δούκας. Η κόντρα θα φτάσει στα άκρα με την κατάσταση να πάιρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις όταν οι δύο άσπονδοι φίλοι χαθούν στους επικίνδυνους δρόμους της Νέας Υόρκης."
Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων



Βράβευση του σχολείου μας, και φέτος, για την ανακύκλωση μπαταριών! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους!


 

8 Ιουν 2024

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η γιορτή λήξης του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2023-2024

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, σε μια όμορφη βραδιά, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η γιορτή λήξης με τίτλο "Ολυμπιακοί Αγώνες", με τη συμμετοχή όλων των μαθητών/τριών του σχολείου μας, την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες γονείς, παππούδες και γιαγιάδες που πλημμύρισαν το προαύλιο. Ταυτόχρονα στο ισόγειο του διδακτηρίου λειτούργησε Έκθεση Εικαστικών με ατομικά και ομαδικά έργα των μαθητών/τριών μας και θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Διευθυντή του Σχολείου κ. Τηλέμαχου Κουντούρη, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: "Η αριστεία στα μαθήματα δεν σημαίνει τίποτα εάν δεν συνυπάρχει με την αριστεία στο ήθος και τη συμπεριφορά. Σε έναν κόσμο ταραγμένο και βίαιο οι προβολείς πρέπει να πέσουν στην παιδική ηλικία. Στα πρώτα τρυφερά χρόνια που διαμορφώνεται ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του ατόμου. Να προστατεύσουμε και να εφοδιάσουμε το παιδί με αρχές και αξίες". Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Γεώργιο Στρουσόπουλο, ο οποίος τόνισε την άριστη συνεργασία  Συλλόγου Γονέων και σχολείου, που συμβάλλει στην καλύτερη διεξαγωγή του έργου της διαπαιδαγώγησης των μαθητών/τριών και την ενίσχυση του έργου του σχολείου.
Κατόπιν ακολούθησε ένα πλούσιο πρόγραμμα και από τα 12 τμήματα του σχολείου μας, που περιελάμβανε μουσικοκινητικά δρώμενα, αθλητικά παιχνίδια, σκετς και τραγούδια.
Τιμώμενα πρόσωπα οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης, οι οποίοι μας αποχαιρέτησαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.
Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση που εντυπωσίασε όλους όσους την παρακολούθησαν και δίκαια οι μαθητές/τριές μας εισέπραξαν το ζεστό χειροκρότημά τους.
Aξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

 






















 

Online Game Rental
Online Game Rental