13 Ιουν 2024

Αποχαιρετισμός με εξαιρετική μουσικοχορευτική κωμωδία από τους/τις μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης

Με την εξαιρετική μουσικοχορευτική κωμωδία “Εφηβεία είναι… θα περάσει!”, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Μουσικού του σχολείου μας κ. Αγγελικής Χαρτζάβαλου, μας αποχαιρέτησαν φέτος οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12/6/2024 στο κατάμεστο από κόσμο Θέατρο Πολιτών του Δήμου Περιστερίου. Τα παιδιά της ΣΤ τάξης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με μπρίο και ταλέντο, και δίκαια κέρδισαν το χειροκρότημα όλων μας. 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Μουσικό μας κ. Αγγελική Χαρτζάβαλου, τους δασκάλους της ΣΤ τάξης κ.κ. Γιάννη Ναλμπάντη και Βάσω Αλεξίου, και σε όλους τους/τις εκπαιδευτικούς αλλά και γονείς που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εξαιρετικής αυτής παράστασης.
Στο τέλος της παράστασης, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σύλλογος Γονέων έδωσε αναμνηστικά και ενθύμια σε όλα τα παιδιά της ΣΤ’ τάξης για να θυμούνται πάντα το δημοτικό.
Αγαπημένα μας παιδιά, σας ευχόμαστε ολόψυχα να είστε πάντα υγιή και καλή πρόοδο στη ζωή σας! Να βάζετε στόχους και να προσπαθείτε να εκπληρώνετε τα όνειρά σας, με προσήλωση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας!
Καλό καλοκαίρι!

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental