8 Ιουν 2024

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η γιορτή λήξης του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2023-2024

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, σε μια όμορφη βραδιά, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η γιορτή λήξης με τίτλο "Ολυμπιακοί Αγώνες", με τη συμμετοχή όλων των μαθητών/τριών του σχολείου μας, την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες γονείς, παππούδες και γιαγιάδες που πλημμύρισαν το προαύλιο. Ταυτόχρονα στο ισόγειο του διδακτηρίου λειτούργησε Έκθεση Εικαστικών με ατομικά και ομαδικά έργα των μαθητών/τριών μας και θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Διευθυντή του Σχολείου κ. Τηλέμαχου Κουντούρη, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: "Η αριστεία στα μαθήματα δεν σημαίνει τίποτα εάν δεν συνυπάρχει με την αριστεία στο ήθος και τη συμπεριφορά. Σε έναν κόσμο ταραγμένο και βίαιο οι προβολείς πρέπει να πέσουν στην παιδική ηλικία. Στα πρώτα τρυφερά χρόνια που διαμορφώνεται ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του ατόμου. Να προστατεύσουμε και να εφοδιάσουμε το παιδί με αρχές και αξίες". Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Γεώργιο Στρουσόπουλο, ο οποίος τόνισε την άριστη συνεργασία  Συλλόγου Γονέων και σχολείου, που συμβάλλει στην καλύτερη διεξαγωγή του έργου της διαπαιδαγώγησης των μαθητών/τριών και την ενίσχυση του έργου του σχολείου.
Κατόπιν ακολούθησε ένα πλούσιο πρόγραμμα και από τα 12 τμήματα του σχολείου μας, που περιελάμβανε μουσικοκινητικά δρώμενα, αθλητικά παιχνίδια, σκετς και τραγούδια.
Τιμώμενα πρόσωπα οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης, οι οποίοι μας αποχαιρέτησαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.
Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση που εντυπωσίασε όλους όσους την παρακολούθησαν και δίκαια οι μαθητές/τριές μας εισέπραξαν το ζεστό χειροκρότημά τους.
Aξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

 






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental