15 Ιουν 2016

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2015-2016

Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016, σε μια όμορφη βραδιά, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η γιορτή λήξης με θέμα: " ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ", με τη συμμετοχή όλων των μαθητών/τριών του σχολείου μας, την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες γονείς, παππούδες και γιαγιάδες που πλημμύρισαν το προαύλιο.
Ταυτόχρονα στο ισόγειο του διδακτηρίου λειτούργησε Έκθεση Εικαστικών με ατομικά και ομαδικά έργα των μαθητών/τριών μας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Διευθυντή του Σχολείου κ. Τηλέμαχου Κουντούρη ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: "Τα μορφωτικά αγαθά που παρέχονται στο σχολείο, έχουν αξία όταν μας μεταβάλλουν προς το καλύτερο, όταν μας επιτρέπουν να προχωράμε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της πληρότητας, όταν μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους για να μπορούμε να συγκροτούμε καλύτερες κοινωνίες".
Στη συνέχεια μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης παρουσίασαν με εξαιρετικό τρόπο την αναπαράσταση της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.
Κατόπιν ακολούθησε ένα πλούσιο πρόγραμμα και από τα 12 τμήματα του σχολείου μας, που περιελάμβανε μουσικοκινητικά δρώμενα, αθλητικά παιχνίδια, σκετς, τραγούδια, χορευτικά και επίδειξη ασκήσεων Ενόργανης Γυμναστικής.
Τιμώμενα πρόσωπα οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης, οι οποίοι μας αποχαιρέτησαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.
Ήταν μια εξαιρετική παράσταση που εντυπωσίασε όλους όσους την παρακολούθησαν και δίκαια οι μαθητές/τριές μας εισέπραξαν το χειροκρότημά τους.
Aξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της, μαθητές και εκπαιδευτικούς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental