27 Οκτ 2017

Η γιορτή του σχολείου μας για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Tην Παρασκευή 27 Οκτωβρίου
το σχολείο μας διοργάνωσε γιορτή μνήμης και τιμής στους ήρωες του Σαράντα. Πρωταγωνιστές οι μαθητές και μαθήτριες της Β΄ και Γ΄τάξης με την καθοδήγηση των δασκάλων τους κ.κ. Μπαντζή Ειρήνης, Ζώγα Ελένης, Παληκαρίδου Φωτεινής καθώς και του μουσικού μας κ. Μπικουβαράκη Ανδρέα.
Η γιορτή ξεκίνησε με την καθιερωμένη παράδοση της ελληνικής σημαίας από τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Κουντούρη Τηλέμαχο στον σημαιοφόρο της 1ης περιόδου, μαθητή του ΣΤ1, Μαστρογιαννάκο Δημήτριο. Δίπλα του βρίσκονταν ο σημαιοφόρος της 2ης περιόδου, μαθητής του ΣΤ2, Φουντάς Χρήστος, και όλοι οι παραστάτες και οι υπεύθυνοι κατάθεσης στεφάνου.
Στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ και Γ΄ τάξης, μέσα από αφηγήσεις, απαγγελίες,  τραγούδια, ηχητικά και οπτικά ντοκουμέντα, ανέλαβαν να ζωντανέψουν τις μνήμες εκείνων των ημερών που η πατρίδα μας έγραψε χρυσές σελίδες, τόσο στη δική της, όσο και στην παγκόσμια ιστορία. Δίκαια εισέπραξαν το χειροκρότημα όλων. 
Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. 
Μετά το τέλος της γιορτής ο σημαιοφόρος Μαστρογιαννάκος Δημήτριος και οι παραστάτες της 1ης περιόδου του τμήματος ΣΤ1, με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών κ.κ. Γεωργακόπουλου Δημήτριου και Σηφογιαννάκη Μαρίας συμμετείχαν στην κατάθεση στεφάνων που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώο της Πόλης μας, στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental