18 Μαρ 2016

Συμμετοχή των μαθητών/τριών της ΣΤ τάξης σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τις Πρώτες Βοήθειες

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 οι μαθητές/τριες της ΣΤ τάξης είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με θέμα τις Πρώτες Βοήθειες.
Το Πρόγραμμα διαθέτει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας για Αγωγή Υγείας στα σχολεία, καθώς και πιστοποιήσεις για το περιεχόμενο της εκπαίδευσης από έγκυρους διεθνείς Οργανισμούς.
Οι μαθητές/τριες, κατά τη διάρκεια της δίωρης εκπαίδευσης, έμαθαν να προσφέρουν Πρώτες Βοήθειες, να αντιμετωπίζουν έκτακτα περιστατικά και να περιποιούνται τραύματα. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παράλληλα ενισχύει την αυτοπεποίθηση, την ενεργό συμμετοχή και την υπευθυνότητα των παιδιών.
Η επιτυχία του προγράμματος και η ενθουσιώδης συμμετοχή των μαθητών/τριών σε αυτό συνίσταται στη σύγχρονη προσέγγιση, τη διαδραστική διδασκαλία του προγράμματος και την ειδικά προσαρμοσμένη ύλη που συμβάλλει στην αφομοίωση της γνώσης από τα παιδιά.
Ευχαριστούμε θερμά τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας να επισκεφθεί το σχολείο μας για την παρουσίαση του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Online Game Rental
Online Game Rental